Òdena contractarà 5 participants del projecte "Treball als Barris" per continuar les tasques de recuperació del castell

Dilluns, 30 de gener de 2023 a les 11:00

6 alumnes han participat en el pla d'ocupació que ha donat formació en jardineria i paleteria 

L'Ajuntament d'Òdena ha posat en marxa novament un pla d'ocupació municipal, en el marc del projecte "Treball als Barris 2022", que dóna formació i feina a persones en situació d'atur no perceptores de prestació contributiva i residents en el nucli d'Òdena. 

Concretament, del 5 de desembre al 26 de gener, aquest nou pla ha donat formació en tasques forestals i de jardineria, en un primer bloc i en paleteria (materials, revestiments, repicat, extracció de arrebossat de ciment, neteja de parets exteriors, reconstrucció, etc.), en el segon, a 6 persones participants al projecte.

Completada la fase de formació, el pla permet la contractació laboral durant 9 mesos de 5 persones treballadores d'entre l'alumnat. Així doncs, 5 usuaris del nou pla d'ocupació, començaran a treballar entre febrer i el 31 d'octubre de 2023, amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, realitzant actuacions en el Turó del Castell d'Òdena en l'àmbit de la reconstrucció, de recuperació a l'estat original, conservació i consolidació patrimonial de diferents elements constructius dels edificis i elements de titularitat pública del Turó del Castell d'Òdena.

El programa està impulsat i finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal amb una dotació de 99.560,49€.

         

Darrera actualització: 30.01.2023 | 11:12

Imatges