Òdena entrega els premis del X Concurs de relats breus

Dijous, 25 d'abril de 2024 a les 00:00

Dimarts 23 d'abril va tenir lloc, a la Biblioteca l'Atzavara, l'acte del lliurament dels premis del Concurs de Relats Breus d'Òdena, que enguany va arribar a la seva X edició. El concurs ha estat convocat, un any més, a través de l’Àrea de Joventut i la Biblioteca, organitzat amb el suport de l’Espai Jove d’Òdena i la Biblioteca l’Atzavara.

En aquesta desena edició es va rebre un total de 35 creacions literàries que competien en 6 categories. 

El jurat ha estat format per 12 persones del món educatiu i cultural: a la categoria infantil,  Laura Sánchez, Claudia Jimena Torres, Rut Vilumara, Encarna Sánchez; a la categoria juvenil: Mª Àngels Oliva, Oriol Almirón, Pere Regordosa, Inés García; i a la categoria persones adultes: Montse Planell, Eva Xaver, Gemma Arnau i Laura Sánchez.

El jurat ha posat una puntuació als treballs presentats de 0 a 10, basant-se amb els següents criteris:  Originalitat; treball i elaboració; missatge; coherència.

Les persones guanyadores, en les 6 categories establertes son; el primer i segon classificat en la primera categoria, 3r i 4t de primària,  Martina Galán Ariza, primer premi i Rubén Garcia Asís, segon, que es van endur 30 euros i 20 euros respectivament. En la categoria de 5è i 6è de primària va ser guanyador Roger Marimon Alonso que va rebre 40€ i la segona va ser Foix Berlinchez Bisbal que va guanyar 30€.

Els guanyadors en la categoria de 1r i 2n d'ESO van ser: el primer premi Maria Piernas Mayoral i la segona Jan Méndez Navarro. Els autors van rebre 60 euros el guanyador i 50 euros per la finalista.

En la categoria 3r i 4t d'ESO van ser premiades Elsa Pons Méndez i segona, Bruna Torra Prat qui van guanyar 70€ i 60€ respectivament.

La categoria de 16 a 18 anys, va guanyar Clara Escura Perrier que va rebre 100€. Finalment, en la de majors de 19 anys, la primera classificada Marina Llobet Pena va guanyar 120€ i el segon, Rut Vilumara Burria, 100€.

Els organitzadors i jurat agraeixen la participació de tots i totes i volen fer arribar les felicitacions per les creacions literàries presentades. 


 

Darrera actualització: 25.04.2024 | 12:14

Imatges