Òdena i el Pla d’Òdena celebren la festa de SSMM els Reis d’Orient amb un acte estàtic

Dilluns, 11 de gener de 2021 a les 17:00

La pandèmia de la Covid-19 ha canviat enguany moltes coses i la Cavalcada dels Reis no ha estat una excepció. Les darreres restriccions van portar a les comissions organitzadores dels Reis, amb la col·laboració de l’Ajuntament, a buscar alternativa a les tradicionals cavalcades al nucli i pla de la masia i barri de Sant Pere d’Òdena i es va acordar fer el Campament Reial en lloc de la Cavalcada dels Reis.

Al nucli d’Òdena, Melcior, Gaspar i Baltasar acompanyats dels patges reials Jafsin i Fahem, la patgessa Wutinah i la comitiva de patges i patgesses van arribar al campament reial, al pavelló Mestre Vila Vell a les 6h de la tarda. Després que l’alcaldessa i membres del consistori el donessin la benvinguda i fins a les vuit del vespre no van deixar de rebre als infants i les seves famílies que molt ordenadament i seguint tots els protocols quedaven sorpresos en veure el campament reial.

SSMM els Reis d’Orient al Pla de la Masia i barri de Sant Pere, es van instal·lar des de les 7 de la tarda a la plaça de l’església Verge de la Pau. Aquí també seguint un recorregut marcat i amb totes les mesures sanitàries, els nens i nenes passaven a saludar Ses Majestats al campament tan espectacular que havien instal·lat.

L’Ajuntament agraeix a la Comissió de Reis d’Orient d’Òdena i de Sant Pere i Pla d’Òdena l’esforç per l’organització de tots els actes en el marc de la festa de Reis i especialment la nova fórmula, els campaments reials, que han estat molt ben valorats pels visitants, ja que d’una manera segura s’ha pogut veure i gaudir de la nit màgica, la nit de Reis.

Darrera actualització: 11.01.2021 | 17:27