Òdena i el Pla d’Òdena es preparen per rebre SSMM els Reis d’Orient

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 00:00

El municipi d’Òdena es prepara per rebre a partir de l’1 de gener als patges reials Jafsin i Fahem i la patgessa Wutinah perquè els infants del municipi els hi entreguin les cartes dirigides als Reis Mags d’Orient. Per donar-los la benvinguda a Òdena l’alcaldessa els rebrà al Pavelló Esportiu Mestre Vila Vell, a partir de dos quarts d’1 del migdia i al Centre Cívic del Pla, a la 1h migdia. Tots aquells nens i nenes que no puguin desplaçar-se fins als dos punt de recollida de cartes poden enviar-les via correu electrònic a reisodena@gmail.com o odena@odena.cat

Ses Majestats, com ja és tradicional arribaran a Òdena la nit del 5 de gener. Al nucli d’Òdena l’arribada dels Reis Mags d’Orient serà per la carretera de Can Macià, a partir de les 7 del vespre. Després d’un recorregut pels carrers principals tindrà lloc a la plaça Major l’entrega, per part de l’alcaldessa, de la clau del municipi a SSMM els Reis d’Orient i seguidament, es farà el repartiment dels regals. 
Al Pla d’Òdena i a Sant Pere, la Cavalcada arrencarà a partir de les 7 del vespre. L’arribada de la Comitiva Reial serà pel carrer Lleida. Seguirà el recorregut, sense parar, pels carrers del Pla d’Òdena i fins el barri de St. Pere. En acabar, començarà el repartiment de regals per tot el barri. 

Degut a la situació sanitària, el lliurament dels paquets es farà al carrer. Els patges i les patgesses trucaran el timbre perquè la mainada surti al carrer a rebre els regals.

Recollida de paquets
La recollida de paquets al nucli d’Òdena es farà el mateix dia 5 de gener de les 9 a les 3 del migdia al Gimnàs de l’Institut Escola Castell d’Òdena. 
La recollida de paquets al barri de Sant Pere i Pla d’ôdena es podrà fer durant la tarda del dimarts 4 de gener, de les 6 a les 8 del vespre i l’endemà diumenge 5 de gener, de les 11 a dos quarts de 2 del migdia. El punt de recollida serà el Centre Cívic del Pla d’Òdena. 

Les activitats estan organitzades per l’Associació Cavalcada dels Reis de l’Orient d’Òdena i l’Associació Cultural Comissió de Reis de Sant Pere i del Pla d’Òdena i compten amb el suport de l’Ajuntament d’Òdena.

Darrera actualització: 01.01.2022 | 13:29