Òdena licita els serveis de bar, socorrisme, accés i neteja de la piscina municipal per a aquest estiu

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 00:00

La temporada d’obertura de la instal·lació aquest estiu serà del 5 de juny al 12 de setembre

L’Ajuntament d’Òdena ha publicat les licitacions per al servei del bar, el servei de socorrisme, el servei de control de recepció, control d'accés i gestió del cobrament de les entrades i el servei de neteja i desinfecció de les instal·lacions de la piscina municipal d’Òdena per a aquest 2021. Estarà oberta aquest estiu, del 5 de juny fins el 12 de setembre, de dilluns a dimecres i diumenges de 10 a 20 h, i de dijous a dissabte des de les 10 i com a màxim fins a les 2.30 h del dia següent.

A les ofertes del servei de bar es valorarà l’augment del preu del cànon a pagar a l’Ajuntament, l’organització d’activitats culturals o musicals fora de les programades per l’Ajuntament i l’ús de productes provinents del comerç just, productes de proximitat i km 0 o amb certificació ecològica. Respecte al servei de socorrisme, es tindrà en compte la disminució del preu de licitació, un servei nocturn extra de dos socorristes i la instal·lació d’inflables aquàtics un dia a convenir durant 4 hores. Entre els criteris de la licitació del servei de control de recepció, accés i gestió del cobrament de les entrades hi ha la disminució del preu de licitació i un servei d’extra nocturn d’una persona d’un màxim de 5 hores. I en el cas del servei de neteja i de desinfecció, les puntuacions valoraran la disminució del preu de licitació i la millora de dos serveis de neteja, a determinar per l’Ajuntament, d’un màxim de 10 hores.

El plec de clàusules administratives particulars es poden trobar al perfil del contractant de la web de l’Ajuntament d’Òdena. En el cas del servei de bar, els interessats poden presentar les ofertes fins el 19 de maig a les 14 h i les pliques s'obriran el dia 20 a les 16.30 h a l'Ajuntament. Les ofertes per a la resta de serveis es poden presentar fins el 7 de maig i les respectives pliques s’obriran el dia 10 al llarg del matí a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 29.04.2021 | 12:24