Òdena obre el període de sol·licitud de subvencions per a entitats

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 07:50

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l'1 de febrer i fins al 31 de març

L'Ajuntament d'Òdena obre una convocatòria per a la sol·licitud de subvencions nominatives per a totes les entitats esportives, culturals i juvenils del municipi.

Durant aquest període, les entitats municipals hauran de presentar la documentació per sol·licitar la subvenció. Entre els requisits dels sol·licitants les associacions, agrupacions i entitats que les demanin han d'estar legalment constituïdes i inscrites al Registre d'Entitats.

Una vegada presentada la documentació, els serveis d'atenció a les persones les revisaran, i si s'escau, es redactaran els respectius convenis de col·laboració. Les sol·licituds es poden presentar a partir de l'1 de febrer i fins al 31 de març

L'objectiu d'aquest període és poder agilitzar la redacció i aprovació dels convenis per tal que les entitats puguin rebre els recursos amb celeritat i també reduir les complicacions que algunes entitats puguin tenir en aquestes tramitacions, ja que l'equip tècnic d'atenció a les persones podrà ser més eficient.

Per a més informació o per qualsevol dubte, les entitats es poden posar en contacte amb la seva tècnica de referència de l’ajuntament d’Òdena.

Darrera actualització: 31.01.2023 | 07:54