Òdena obre una convocatòria per a seleccionar monitors i monitores per a dur a terme activitats de lleure aquest estiu

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 18:00

L’Ajuntament d’Òdena ha obert la convocatòria del procés selectiu per cobrir les places necessàries per a dur a terme activitats de lleure aquest estiu, sempre que es continuï avançant en el desconfinament, i arribats a la fase tres, moment en el que  es preveu que puguin començar les activitats de lleure participades per infants i adolescents i personal educatiu del mateix territori.

D’aquesta manera l’Ajuntament es vol avançar als aconteixements i en el cas de poder-se realitzar alguna activitat adreçada als infants i adolescents ja disposar d’aquests monitor/es i començar a treballar amb totes les mesures de seguretat i protecció i programació.

Les persones interessades trobaran tota la informació a la web de l’Ajuntament. Hauran de presentar una instància en el model normalitzat que estarà a disposició dels interessats a les oficines d’atenció al ciutadà i a la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Òdena.

Per tal de ser admès als processos selectius els/les aspirants hauran de tenir 18 anys complerts el dia d’inici del contracte de treball i en el cas de monitors titulats, tenir el títol de monitor/a de lleure o director/a.

El període d’entrega de sol·licituds és de l’11 al 29 de maig de forma telemàtica a la seu electrònica municipal o en el seu defecte en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Òdena, de dilluns a divendres de 8h a 15h i dilluns i dimarts de 16.30h a 19h.

Darrera actualització: 14.05.2020 | 18:17