Òdena ofereix tres places per a joves per al programa de Garantia Juvenil

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 00:00

Busca els perfils d'operari de manteniment, administratiu i dinamitzador sociocultural

L'Ajuntament d'Òdena cerca tres perfils professionals per a la convocatòria del programa de Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil  del 2021, que lidera el Servei d'Ocupació de Catalunya a través del programa d’Iniciativa d’Ocupació Juvenil subvencionat pel Fons Social Europeu. Aquest programa ofereix un contracte de pràctiques remunerades per un període de sis mesos a jornada completa. Els interessats en participar-hi poden posar-se en contacte amb l'Ajuntament.

Els perfils professionals que se cerquen a Òdena són el d'operari de manteniment d'edificis, administratiu de Serveis a les persones i de dinamitzador cultural. Els requisits mínims per poder presentar una candidatura són tenir entre 18 i 29 anys i estar inscrit al programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

L'operari de manteniment d'edificis haurà d'encarregar-se de la reparació d'avaries petites, farà feines de paleta, lampisteria, fusteria i pintura, i es recomana tenir una mobilitat física òptima i és convenient tenir experiència prèvia en lampisteria o obra i comptar amb coneixements o experiència en jardineria, així com en la reparació d'aparells elèctrics.

Pel que fa al perfil d'administratiu de Serveis a les persones, s'encarregarà de la transcripció, còpia i elaboració de documents; registrar, classificar, arxivar i derivar documents i correspondència; distribuir correspondència i correus electrònics, comprovar i mecanitzar dades; fer feines d'inventari; tramitar i fer el seguiment de la recollida de signatura d'aquells documents que ho requereixin; recopilar antecedents documentals i obtenir la informació necessària per a la correcta execució de les tasques del servei. Com a coneixements recomanables hi ha el coneixement avançat del paquet ofimàtic Office i de l'ús d'internet, i com a competències es recomanen la capacitat de treball en equip, organització i planificació, iniciativa i habilitats comunicatives.

I les tasques del perfil de dinamitzador cultural seran entre d'altres donar suport a la planificació, desenvolupament i avaluació de l'oferta d'activitats de lleure juvenil i infantil que correspongui als interessos i demandes dels adolescents, joves i infants; donar suport a l'organització i gestió de l'espai jove i espai de joc; organitzar i desenvolupar de forma autònoma projectes pels joves i infants al municipi; donar suport en l'organització del Parc de Nadal; donar suport i assessorament en les propostes del Consell de joves d'Òdena; i donar suport i assessorament a les entitats i associacions juvenils que ho demanin. Com a requisits no imprescindibles hi ha el coneixement avançat del paquet Office, d'Internet i de Xarxes Socials. Com a competències es valoraran el treball en equip, l'organització i planificació, la iniciativa i les habilitats comunicatives i flexibilitat horària. També és recomanable disposar de carnet de conduir B1 i vehicle propi, i el títol de monitor o de director de lleure infantil i juvenil.

Darrera actualització: 16.09.2021 | 14:10