Òdena ofereix un taller per a famílies d’habilitats educatives en el bon ús de les pantalles

Dimarts, 9 de gener de 2024 a les 00:00

El taller permetrà crear un espai de reflexió i acompanyament on s'obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles

L’Ajuntament d’Òdena, des del departament de Joventut, la Biblioteca L’Atzavara, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza un taller per a pares i mares sobre habilitats educatives en el bon ús de les noves tecnologies i dispositius a l’àmbit familiar.

Des del Centre de Prevenció i Intervenció en Drogodependències SPOTT de la Diputació de Barcelona, es proposa un taller pràctic i dinàmic que té per objectiu oferir eines que ajudin a reforçar el rol de les famílies davant de l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs, etc.).

El taller permetrà un espai de reflexió i acompanyament on les persones participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles, i es promocionaran pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable. Principalment està centrat a famílies d'adolescents i de preadolescents.

Consta de dues sessions complementàries, de dues hores cadascuna, que es faran els dilluns 15 i 22 de gener, de 18.30 a 20.30 h, a la Biblioteca L’Atzavara.

Inscripcions

Les sessions són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia al formulari que trobareu en aquest enllaç .

Les TIC ofereixen un ventall de possibilitats de creixement personal i col·lectiu per als menors i joves, però també, l’exposició a riscos associats. Els pares i les mares, com a primers responsables de l’educació, són un element clau i determinant en l’acompanyament i orientació dels seus fills i filles en l’ús segur i responsable de les noves tecnologies.

 

Darrera actualització: 09.01.2024 | 10:37