Òdena recapta 6.410 euros per la lluita contra les malalties minoritàries

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 00:00

Entre les quantitats recaptades destaquen els 5.000 euros que va recollir la Penya Roberto Lozano Club Ciclista amb la Bicicletada, en el marc de les activitats de la setmana solidària que va tenir lloc del 9 al 15 de desembre del 2019.

Després d'haver-se celebrat les darreres activitats solidàries amb La Marató de TV3 i que van coincidir amb al Fira de la Baronia d’Òdena, la bossa solidària recollida a Òdena per lluitar contra les malalties minoritàries es va poder tancar amb una recaptació total de 6.410 euros.

Les diferents activitats que es van organitzar des de la Biblioteca l’Atzavara van aconseguir recollir fins a 154 euros al llarg de tota la setmana de desembre. Durant el divendres, la 4a Mini-marató de les llars d’infants Els Vailets i L’avió de paper van recaptar 156,30 euros entre tots els participants. El Mercat de la Puça i la sessió infantil Zumba Kids organitzats per l’AMPA i l’Escola Castell d’Òdena van poder aportar 147,50  euros a la bossa solidària. I la sessió esportiva per a petits i grans Zumba per la marató, dirigida per l’Eva Coproví i la Rocio Olmedo van poder reunir 50,30 euros. L'activitat del dissabte, Els buscadors de trialeres x BTT, amb un recorregut organitzat per la Penya Blaugrana d’Òdena va recollir 60 euros.

Ja durant el diumenge al matí, la Colla Excursionista Òdena Matinera va poder donar 150 euros a la causa de La Marató amb la Caminada popular i instal·lació del Pessebre al Puig Aguilera. La Bicicletada, amb el sorteig d’un lot de productes, organitzada per la Penya Ciclista Roberto Lozano va aportar a la bossa solidària 5.000 euros. I la Gimcana familiar per La Marató organitzada per la Comissió de Joves va col·lectar 14 euros més. A partir de la tarda, les activitats van sumar 156,50 euros a la col·lecta solidària amb la venda de peces de ceràmica de Les dones del dilluns, 150 euros amb el Grup Òdena Country i 229,70 euros amb el ball de vetlla de la Som-hi Band. El Club de Futbol Sala Òdena va poder fer una aportació de 100 euros i finalment, el XVI Aplec de sardanes, durant l’estrena de la Fira de la Baronia d’Òdena va aconseguir recollir 42 euros més.

En total, el gruix d'activitats organitzades a Òdena va poder recaptar 6.410 euros per la lluita contra les malalties minoritàries. Des de l'Ajuntament d'Òdena es vol donar les gràcies a totes les entitats, associacions i participants que d'una o altra manera van formar part de les iniciatives solidàries de La Marató.

Darrera actualització: 06.02.2020 | 10:45