Òdena recull 565€ per la Salut Mental

Dimarts, 21 de de desembre de 2021 a les 00:00

Entre les activitats per recaptar fons per la Marató de TV3; teatre a càrrec de la companyia la Brillante de Castellolí, venda de creacions manuals de les Dones del Dilluns i una ballada de country dirigida per Maria Hornos.

Un any més Òdena s'ha sumat a la Marató de TV3 amb l'organització d'actes per recollir donatius per a la recerca en salut mental. Amb el lema 'La Marató que trenca murs' la 30a edició té com a objectiu sensibilitzar sobre la salut mental, i contribuir així a la normalització i visibilitat d'aquests trastorns.

Entre els actes que s'han organitzat a Òdena a favor de la Marató de TV3 i que han recollit 565 euros, destaquen l'obra de teatre amb el grup La Brillante de Castellolí que va representar l'obra "El Crèdit" . La recaptació de l'entrada va ser destinada íntegrament a la marató. També el donatiu de les Dones del dilluns, amb la venda de les seves creacions manuals.  I finalment, també s'ha sumat al pot les donacions que es van recollir a la ballada mensual d’ Òdena Country al Centre Cívic del Pla, l’últim dissabte de novembre i a càrrec de Maria Hornos. Tots ells van tenir lloc del dissabte 27 de novembre al  dissabte 11 de desembre.

La Marató de TV3 es va celebrar diumenge 19 de desembre amb el marcador final de més de 9 milions d'euros recaptats per trencar murs per la salut mental.

Darrera actualització: 21.12.2021 | 08:32