Òdena recupera la conferència de l'onze de setembre, amb "Paraules de presidents" a càrrec de Josep Vicenç Mestre Nogué

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 00:00

Tindrà lloc dijous 8 de setembre a les 19.30 h a la Biblioteca l'Atzavara

El doctor en Història i menció Cum Laude per la UPF Barcelona per la seva tesi "Paraules de president", Josep Vicenç Mestre Nogué, serà l'encarregat de pronunciar la conferència amb motiu de la celebració de l'Onze de Setembre a Òdena. Sota el títol "Paraules de presidents", Mestre explicarà què s'amaga darrere els discursos dels presidents de Catalunya? Com parlaven a inicis del segle XX i com parlen ara? Són autonomistes, federalistes, confederalistes o independentistes? Repassarà algunes anècdotes de Macià a Puigdemont, passant per Maragall, Montilla, Mas, Torra, Prat de la Riba o Aragonès.

L'acte es durà a terme dijous 8 de setembre a les 19,30 h a la Biblioteca l'Atzavara on seguidament també tindrà lloc un refrigeri.

La celebració de l'Onze de setembre a Òdena també arribarà com cada any amb el tradicional canvi de senyera a la Torre del Castell amb la participació dels membres de pubillatge, el consistori i tothom que s'hi vulgui afegir. La convocatòria és a dos quarts d'onze del matí al peu de la torre el mateix diumenge 11 de setembre.

Tots els veïns i veïnes estan cridats a assistir i participar dels actes de la Diada; dijous dia 8 a la conferència institucional a la Biblioteca l'Atzavara i el mateix dia 11, diumenge, al canvi de senyera a la Torre del castell d'Òdena.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 10:57