Òdena reedita el Projecte CREIX, per a l’autoconeixement i potenciació dels talents dels joves

Dimecres, 24 de febrer de 2021 a les 00:00

La nova edició inicia aquest mes de març

L’Ajuntament d’Òdena reedita aquest mes de març una nova edició del projecte CREIX, una activitat psicoeducativa que promou l’educació emocional, l’auto-coneixement i el creixement personal a través de sessions dirigides per la psicòloga, especialista en Anàlisi i Conducció de Grups i directora del Centre Avancem d’Òdena Verònica Amezcua.

Aquesta nova edició, que se celebrarà del 2 de març al 25 de maig, va destinada a nois i noies que estiguin cursant 3r i 4t d’ESO. Cada dimarts, de 19.30 a 21h, tindrà lloc una sessió en la que els joves assistents escullen ells mateixos quins temes tractar, com poden ser l’autoestima, la comunicació, complexos, pors, angoixes, les relacions d’amistat o de parella, amb activitats vivencials i dinàmiques. I és que el CREIX promou un espai  on els joves puguin expressar-se lliurement, intercanviar punts de vista amb altres companys sobre els temes que més els hi interessen i treballar l’autoconeixement i la pròpia identitat.

L’objectiu del curs és oferir als joves eines per a la seva trajectòria vital, habilitats socials i estratègies per a la seva autonomia, per a la presa de decisions davant possibles conflictes entre iguals, familiars i altres, perquè els puguin resoldre d’una forma constructiva, potenciant el talent de cada persona.

Els i les joves interessats/des poden demanar informació i inscriure’s a traves del WhatsApp 671060851 o odena.espaijove@odena.cat. El curs és gratuït i les places són limitades.

Darrera actualització: 24.02.2021 | 18:18

Imatges

Projecte Creix