Òdena s’afegeix a la iniciativa comarcal “Sumem GRANS quilòmetres” que convida les persones grans a sumar quilòmetres i caminar virtualment de l’Anoia fins a Atenes

Dimecres, 21 de de juliol de 2021 a les 13:50

La iniciativa s’emmarca en els actes del Dia Internacional de la Gent Gran

Des del Consell de la Gent Gran del Consell Comarcal de l'Anoia amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Òdena i altres municipis de la comarca s'està organitzant una agenda d'activitats per a les persones grans de la comarca, amb la voluntat de commemorar el dia 1 d'octubre, Dia Internacional de la Gent Gran.

Com que ja fa més de 10 anys que es porta a terme alguna activitat que promogui un envelliment actiu i saludable, enguany es proposa com a acció principal la iniciativa ‘Sumem GRANS quilòmetres’, que vol promoure el fet que les persones, independentment de la seva edat, puguin sumar-se a la iniciativa de caminar i acumular quilòmetres, anotar-los i registrar-los.

Amb la suma de tots, es vol assolir l’objectiu d’arribar virtualment de l'Anoia fins a Atenes, abans de l’última setmana del mes de setembre. Es pot participar de forma individual o en grup i, en aquest cas, se sumarien els quilòmetres fets individualment per cada membre del grup.

Fins el dia 27 de setembre es podran anotar els quilòmetres realitzats i registrar-los al formulari que es pot trobar al web www.anoia.cat, juntament amb la informació de la iniciativa.

Darrera actualització: 21.07.2021 | 13:51