Òdena segueix apostant pel projecte Creix, un espai de trobada i de creixement personal per a joves de 1r i 2n d’ESO

Dilluns, 24 d'abril de 2023 a les 12:45

Els divendres de maig i juny es reuniran a l’Espai Recreatiu i Cultural per tractar els temes que ells triïn

L’Ajuntament d’Òdena, amb la col·laboració del Centre Avancem, de la Diputació de Barcelona i de l’Espai Jove d’Òdena, començarà aquest mes de maig el projecte Creix, una sèrie de tallers psicoeducatius de creixement personal adreçats als joves que cursen 1r i 2n d’ESO. L’activitat, gratuïta i amb places limitades, es farà tots els divendres des del 5 de maig fins al 30 de juny, de les 17.30 a les 19 h, a l’Espai Recreatiu i Cultural, a l’Av. Manresa, 103.

Els joves comptaran amb l’acompanyament expert de la psicòloga Veronica Amezcua del Centre Avancem, amb l‘objectiu de dotar els joves i les famílies de les eines necessàries per afrontar la transició de l’adolescència. Entre els possibles temes o conceptes que poden treballar, que triaran els joves participants, hi ha l’autoconeixement, l’autoconcepte i l’autoestima, les habilitats socials, identificar i gestionar les emocions, orientació, potenciació dels talents i descoberta de vocacions, els dubtes, les decisions, gestió del temps, les pors, inseguretats i angoixes i la tolerància a la frustració, addiccions, comunicació, l’empatia o la sexualitat.

Els interessats es poden inscriure a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Òdena i al Centre Avancem. Per a més informació, poden enviar un missatge directe al compte d’Instagram de l’Espai Jove d’Òdena, @OdenaJoves, o enviar un missatge de WhatsApp al número de telèfon (+34) 671060851

Darrera actualització: 24.04.2023 | 12:55