Passatge del Terror i Zombieland: arriben dies terrorífics a Òdena

Dimarts, 24 d'octubre de 2023 a les 00:00

La nit de Tots Sants, el 31 d’octubre, de 21 a 1h de la matinada, Òdena viurà una nit terrorífica amb l’esperat passatge de terror, al pavelló Mestre Vila Vell.  Per altra banda, divendres 3 de novembre, a les 20 h, tindrà lloc una nova edició del Zombieland, al Teatre Unió Agrícola.

Un any més, la Comissió de Joves d’Òdena, la Gargantua Odenenca, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Òdena ha organitzat dues activitats per celebrar el Halloween: el joc Zombieland i el passatge del terror d’Òdena.

La nit de Tots Sants, el 31 d’octubre, de 21 a 1h de la matinada, Òdena viurà una nit terrorífica amb l’esperat passatge de terror, al pavelló Mestre Vila Vell. 

Amb el títol ‘El Maleficio de Òdena’, tothom podrà viure una aventura terrorífica per grups de màxim 6 persones, que es recomana que siguin majors de 12 anys. Enguany l’entrada té un cost de 2 €, que caldrà pagar en efectiu.

Per altra banda, divendres 3 de novembre, a les 20 h, tindrà lloc una nova edició del Zombieland, al Teatre Unió Agrícola.

El joc planteja que “Una extranya tempesta rodeja el Municipi d’Òdena i d’ella no paren de sortir tota mena de zombies que ataquen als pocs supervivents que queden. Per sort un grup de científics té la solució: construir un Dispositu Antitempesta…”. La proposta planteja al públic: “Sereu capaços de lluitar contra les hordes de zombies? Però el que és més important.. sereu capaços de reunir els materials necessaris per poder construir el Dispositiu Antitempesta i Salvar Òdena?”.

Per participar-hi, caldrà apuntar-se amb grups de 8 infants de 6 a 12 anys, acompanyats d’una persona adulta; com a màxim es podran apuntar 14 grups. Per inscriure’s, caldrà contactar al telèfon 692 894 467, via Whatsapp, fins el 27 d’octubre.  El preu per participar-hi és de 2€ per persona, que caldrà pagar en efectiu.

 

Darrera actualització: 24.10.2023 | 10:31

Imatges