Pavimentació d´un tram de la C-37 pel pas d´Òdena

Dilluns, 31 de maig de 2010 a les 00:00

Aquest dilluns 31 de maig s´ha començat de bon matí la millora del paviment d´un tram de la carretera C-37 que passa pel nucli d´Òdena. A les 7 del matí ja hi havia la policia local regulant el trànsit i s´ha habilitat el carrer Sant Pere Màrtir en doble sentit per evitar el traç on s´ha actuat. El tram afectat per la nova pavimentació ha estat el què va des de la cruïlla amb la BV1106 fins passat el punt quilomètric 69 de la C-37.

Aquesta millora s´ha demanat de forma insistent des de l´Ajuntament d´Òdena al Departament de Ports i Transports de la Generalitat de Catalunya com també s´està fent,
tal com diu el mateix regidor de viabilitat de l´Ajuntament d´Òdena Víctor Manuel Salas, per aconseguir millores de seguretat en dos punts de la mateixa carretera: on hi ha el pas de vianants tocant la cruïlla amb el carrer la Fàbrica i l´altre punt, davant del carrer Castellfollit (tocant el magatzem municipal) a la mateixa C-37. En aquests dos punts actualment hi ha dos panells lluminosos que adverteixen sobre el límit de velocitat.
L´empresa encarregada d´executar les obres és la concessionària de l´obra de l´Eix Diagonal i el Transversal.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:41

Enllaços

Imatges