Reeixida Festa del Carrer de la Guixera en un nou escenari

Dimarts, 16 de juliol de 2019 a les 00:00

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la Festa del Carrer de la Guixera amb un seguit d'actes tradicionals. Va donar el tret de sortida el Sopar popular del dissabte on es van aplegar un centenar de persones. Enguany va celebrar-se en un nou marc, al nou mirador, on els assistents es van sentir a gust de forma acollidora, per l'espai en sí, les vistes que ofereix i per la il·luminació que va acabar d'arrodonir l'acte. A continuació, hi va haver el Ball amb Som-hi Band, i va ser aquí quan el president de l'Associació de Veïns i Veïnes, l'Antoni Planell Torrelladorna va dir unes paraules en honor a les tres persones del carrer que han fallit en els darrers mesos i a partir d'aquí se'ls va dedicar un minut de silenci.

La vetllada va seguir amb música fins les dues de la matinada i també es va celebrar un sorteig on la persona afortunada va guanyar un pernil, els estris per tallar-lo i cava.

I la Festa va finalitzar diumenge a la tarda amb la Cantada d'Havanes amb el Grup l'Espingari. No hi va faltar el rom cremat a la mitja part de l'actuació, i en finalitzar va ser el torn de la xocolatada per a totes les edats.

Darrera actualització: 10.10.2019 | 11:32