Reunió de treball entre l’equip de govern d’Òdena i el diputat anoienc al Parlament, Jordi Riba

Dimarts, 14 de de juny de 2022 a les 18:20

En la reunió es va parlar de diversos temes d’àmbit municipal

El passat divendres, l’alcalde d’Òdena Francisco Guisado acompanyat dels tinents d’alcalde, Andreu Garcia i Sandra Fernández van compartir una sessió de treball amb el diputat anoienc al Parlament Jordi Riba.

La trobada va tenir lloc al mateix ajuntament d’Òdena amb l’objectiu de posar sobre la taula diferents temes i preocupacions del consistori odenenc.

Entre altres temes es va tractar la millora de l’atenció a la gent gran que passa per la demanda d’una solució dels Centres d’Atenció Primària, els quals requereixen més dies d'atenció mèdica sobretot pel que fa al consultori del Pla d'Òdena. Un altre tema que es va transmetre al diputat és la situació de l’Institut escola. Es reclama el compliment del compromís del departament d’educació de la Generalitat respecte a la construcció de l’Institut escola. En aquest àmbit també es va parlar de la recent mesura anunciada, la gratuïtat del cicle P2 a les llars d’infants pel curs 22-23 i la possibilitat de traslladar en el temps a P1 i P0.

La voluntat de l’equip de govern municipal es continuar mantenint aquestes reunions amb representants de diverses institucions per posar de manifest les necessitats del municipi i no perdre oportunitat d’ajudes per la realització de projectes.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 18:21