S'amplia l'horari dels consultoris del nucli i el Pla d'Òdena

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 00:00

L'ajuntament ho valora, però creu que no és suficient aquesta ampliació sobretot pel que fa al consultori del Pla

L'Equip d'Atenció Primària d'Anoia Rural ha informat que aquesta mateixa setmana amplia els horaris d'atenció al públic del consultori del nucli i del Pla d'Òdena.

En concret l'horari del consultori del nucli serà dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 8 a 15h i els dijous de 15 a 20 h i el del consultori del Pla, els dimecres i divendres de 8 a 14h i un darrer dia per les atencions domiciliaris.

L'ampliació d'horari dels consultoris coincideix amb l'inici de la campanya de la grip a tot Catalunya i que al nostre municipi tindrà lloc els dies 26 d'octubre i 02 de novembre de 12 a 14 h al Pla i el 28 d'octubre i 4 de novembre de 9 a 14h al nucli. Per vacunar-se cal demanar cita al Consultori de la Pobla, d'Òdena o per Internet.

Des de l'Ajuntament no es creu suficient aquesta ampliació per a la realitat i necessitat d'Òdena, sobretot pel que fa al consultori del Pla, per aquest motiu es continuarà exigint la millora del servei d'atenció primària al municipi i se seguirà insistint al departament de Salut més dies d'atenció mèdica al consultori del Pla d'Òdena.

Darrera actualització: 26.10.2021 | 12:59