Satisfacció amb l´obra tractada al club de lectura d´Òdena amb “Les filles del Fred

Dimarts, 11 de maig de 2010 a les 00:00
El passat divendres 7 de maig es va celebrar una nova sessió de Club de lectura a Òdena. El llibre que es va tractar és Les filles del fred de l´autora sueca Camila Läckberg. Com és habitual la conductora de la sessió va ser la psicòloga Lola Lucas que va participar activament, com les lectores que s´hi van afegir a partir de les 8 del vespre, a l´Ajuntament d´Òdena.
Aquesta és una novel•la policíaca ambientada a Suècia. Aquesta novel•la negra és la tercera de les altres dues anteriors que tenen els mateixos personatges. L´escenari és un petit poblet mariner suec on apareix una nena ofegada al mar però l´autòpsia revela que hi ha restes de sabó i d´aigua dolça als pulmons de la petita. A partir d´aquí el suspens és constant fins a saber qui és l´assassí de la nena. Les participants del Club de lectura van gaudir molt amb la lectura d´aquest llibre i en van destacar la intriga que dura fins el final. A la vegada van relacionar també el caràcter d´algun dels personatges principals de fred com l´adjectiu que du el títol de l´obra.
La propera sessió del Club de lectura, que és oberta a tothom que ho desitgi, es realitzarà el divendres 11 de juny a les 8 del vespre al mateix Ajuntament i es tractarà el llibre El nen negre, de Camara Laye.
Aquesta activitat és organitzada des de l´Ajuntament i els exemplars dels llibres que s´utilitzen són cedits per la Diputació de Barcelona i arriben a través del servei del Bibliobús que Òdena té els dimarts a la tarda de 4 a 7 de la tarda, a la Plaça Major. I hi col•labora la Llibreria d´Òdena deixant prestats diferents exemplars que es tracten en cadascuna de les sessions.
Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:41

Enllaços