Se suspenen pel curs 2020-2021 les activitats culturals i esportives municipals davant les noves mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 17:00

Les activitats d'intervenció socioeducativa i el transport escolar, es mantenen seguint la normativa relacionada

Atès la situació i l’evolució continua dels esdeveniments en relació a la pandèmia per coronavirus que recomana prendre decisions amb una periodicitat i freqüència equivalents per tal de poder entomar les diferents situacions que es vagin esdevenint en cada moment.

Vist el Reial Decret 926/2020, de 25 d’octubre, pel que es declara l’estat d’alarma per a contenir la propagació d’infeccions causades per la COVID-19.

Vista la Resolució del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Constatada l’evolució del brot epidèmic per pandèmia Covid-19 com de naturalesa persistent i sostinguda en el temps sense previsions fonamentades que facin preveure la seva resolució definitiva a curt i/o mig termini.

Se suspèn definitivament les activitats culturals i esportives municipals pel curs 2020- 2021:

Esports

1. Pilates al Pla d'Òdena i al nucli

2. Spining

3. Tonificació

4. Zumba a Òdena tarda i nit

5. Zumba Pla tarda i Nit

6. Dinamització al parc de salut de gent gran del Nucli i al Pla

7. Gimnàstica gent gran al Pla d’Òdena

Culturals

1. Play Back

2. Teatre Musical

3. Bollywood

4. Country

5. Restauració de mobles

6. Anglès

Els interessats hauran de fer la prèvia sol·licitud per demanar el retorn del 100% de l'import de l’activitat en el període que va del 16 de novembre al 31 de desembre de 2020, ambdós dies inclosos.

Les activitats d'intervenció socioeducativa i el transport escolar, s'han de dur a terme d'acord amb els corresponents plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT i la normativa relacionada, aplicant rigorosament les mesures de prevenció i protecció de la salut.

- Reforç escolar de manera presencial amb grups bombolles

- Projecte creix de manera telemàtica

- Curs d'alfabetització en català de manera telemàtica

Darrera actualització: 30.10.2020 | 17:02