S'inaugura la nova seu de l'Espai Jove del nucli d'Òdena

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 07:30

El passat dijous, 28 d'abril va tenir lloc la festa inaugural de la seu de l'Espai Jove del nucli d'Òdena. Al llarg de la tarda, a partir de les 5 i fins a les 8 del vespre va tenir lloc diferents activitats i tallers oberts a tothom qui es va apropar a conèixer l'espai.

El nou espai, obert des de finals de l'any passat quan es va traslladar a la ubicació actual, l'edifici del carrer Pompeu Fabra, ha anat acollint activitats i dinàmiques amb els usuaris per tal d'anar definint com havia de ser el nou espai, els usos i els recursos, activitats i distribució que creuen més adients. S'hi ha realitzat millores, reposició de material, actuacions de manteniment i per donar-li una nova imatge i identificar-lo es va pintar a l'entrada un mural amb el lema 'Els joves som el futur!'.

El nou equipament, és fruit de la feina conjunta entre la regidora de joventut de l'Ajuntament, l’Alba Gallardo i la tècnica de joventut, Ines Garcia, les entitats juvenils i el jovent del municipi.

L’Espai Jove és un equipament municipal renovat de referència en l’àmbit de la participació i la promoció social, adreçats a adolescents i joves d’entre 12 i 35 anys i obert de dilluns a divendres en horari de 17 a 19:30h.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 08:06