S'incorpora una treballadora a la brigada amb un Pla d'Ocupació del Consell Comarcal

Divendres, 14 de de gener de 2022 a les 00:00

Desenvoluparà tasques de conservació de zones verdes i espais naturals.

La brigada municipal de l'Ajuntament d'Òdena ha incorporat una persona per dur a terme tasques de rehabilitació de zones verdes i entorns naturals, en el marc del Programa Treball i Formació línia MG45 i DONA i gràcies al conveni entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal de l'Anoia.

La nova treballadora té un contracte de dotze mesos, durant els quals es treballaran competències professionals mitjançant formació i experiència laboral en un entorn productiu real. L'objectiu principal és facilitar a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball o allunyades d'aquest mercat per les dificultats d'accedir-hi, la millora de la seva ocupabilitat amb noves competències professionals, mitjançant la subscripció d'un contracte laboral i el desenvolupament d'unes tasques professionals i la formació per a l'adquisició de competències transversals.

L'actuació està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i executades d'acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2859/2021, de 17 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2021, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de les línies MG45 i DONA (SOC - TRFO EELL CS) (ref. BDNS 584707), i l'Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC - Treball i Formació).

    

Darrera actualització: 14.01.2022 | 08:06