Taller gratuït sobre estratègia de negoci on line per establiments comercials, a càrrec de la MICOD

Dimecres, 14 de de juliol de 2021 a les 00:00

Dins del programa per la digitalització del comerç “Digitalcommerce Conca”, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena ofereix un taller gratuït el dimecres 21 de juliol sobre estratègia de negoci on line, una formació oberta a tots els responsables de comerços, parades de mercat, restaurants o serveis ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).

El taller l’impartirà el consultor digital David Gubern, de l’empresa igualadina instint.net, que farà un recorregut pels diferents tipus d’estratègia de negoci online i les eines més utilitzades treballant sobre casos reals dels negocis de les persones que participaran a la formació. Així, a més de tenir l’oportunitat de treballar sobre el seu cas concret, els assistents es podran nodrir de l’experiència real d’altres establiments.

El taller tindrà lloc dimecres 21 de juliol de 15h a 16:30h a la sala d’actes d’Ignova Empresa, i també es podrà seguir en format virtual tot i que, en aquest cas, no podran exposar el seu cas personal i seguiran la jornada a partir dels casos dels assistents presencials. Tant per assistir-hi presencialment com virtualment, cal confirmació prèvia d’assistència a la web micod.cat.

 

Digitalcommerce Conca

Digitalcommerce Conca és un ambiciós projecte de digitalització del comerç local que s’emmarca en el pla de suport al comerç de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena finançat amb 250.000 euros per la Diputació de Barcelona. 

El projecte està en marxa des del mes de maig, i dona una ajuda personalitzada a quaranta comerços per tenir presència internet, vendre on line, tenir una estratègia de comunicació i màrqueting online i digitalitzar els processos de gestió interna de l’empresa. A banda dels establiments que segueixen les assessories individuals, el programa ofereix cada més seminaris grupals de formació transversal en l’àmbit de la comunicació i la digitalització. La primera sessió va tenir lloc el mes de juny i la va impartir l’expert en comunicació audiovisual Joan Domènech.

Darrera actualització: 14.07.2021 | 15:28