Torna a estar en marxa el projecte Creix, l’espai de trobada i de creixement personal per a joves de 3r i 4rt d’ESO d’Òdena

Divendres, 27 d'octubre de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament d’Òdena, amb la col·laboració del Centre Avancem, de la Diputació de Barcelona i de l’Espai Jove d’Òdena, ha començat aquest mes d’octubre el projecte Creix, una sèrie de tallers psicoeducatius de creixement personal adreçats als joves que cursen 3r i 4rt d’ESO. L’activitat, que és gratuïta i compta amb places limitades, es farà tots els dijous de 18.30 a 20 h al Centre Recreatiu i Cultural, a l’Av. Manresa, 103.

El jovent ha escollit els temes que es treballaran durant les properes sessions, que seran inseguretats i autoestima, sexualitat i identitat de gènere, relacions romàntiques, autocontrol, relacions socials, estereotips i  digitalització/ i ús de dispositius electrònics. S’aprofitarà també un taller que ofereix l’exposició “Controles?”, que es pot visitar de manera lliure al Teatre Unió Agrícola durant tot aquest mes d’octubre. En aquest cas, el taller és fet a mida pel grup, i compta amb l’acompanyament expert de la psicòloga Veronica Amezcua, directora del Centre Avancem, amb l‘objectiu de dotar els joves de les eines necessàries per afrontar la transició de l’adolescència. 

S’hi han inscrit un total de 15 joves de la comarca.

 

Darrera actualització: 27.10.2023 | 13:18