Torna el parc de Nadal a Òdena amb totes les mesures de seguretat

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 00:00

Els propers dies 27, 28 i 29 de desembre Òdena celebrarà una nova edició del Parc de Nadal. Com en les passades edicions, l’oferta combina la vessant lúdica i educativa. Hi haurà diferents activitats, tallers i altres propostes on poder gaudir d’un temps d’oci familiar. Entre altres es podrà trobar activitats esportives minibàsquet i futbol sala, taller de robòtica, inflables, espai de consoles, futbolí, ping-pong, jocs de fusta i altres tallers i sorpreses de visita de personatges al Parc

Per la realització de les activitats s’està atén a totes les mesures de seguretat i higiene que marca el departament de salut i PROCICAT i es va adaptant la programació. En aquest sentit alguns dels tallers més tradicionals enguany no es realitzaran com el de pintar cares per la falta de distància, entre altres. A més es prendran altres mesures com la ventilació i desinfecció de material.

El parc de Nadal es realitzarà el 27, 28 i 29 de desembre de 10.30  a 13.30 h i de 16.00 a 19.30 h al pavelló Mestre Vila Vell. El preu de l’entrada és de 2€. L’aforament serà limitat i es prendrà la temperatura per accedir a recinte, serà d’ús obligatori la mascareta i la desinfecció de mans i  no es podrà beure ni menjar en el recinte.

Darrera actualització: 21.12.2021 | 11:52

Imatges

Parc de Nadal