Torna la recollida solidària de jocs, joguines i contes d’Òdena

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 07:00

Fins el 23 de desembre es podran portar les joguines noves i de segon ús a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Òdena i al Centre Cívic el Pla d'Òdena.

Òdena ha iniciat un any més la campanya solidària de Recollida de jocs, joguines i contes per als nens i nenes que més ho necessiten, per oferir-los en forma de regals durant el Nadal o bé, com a material d'ensenyament i lleure infantil al llarg de l'any.

La campanya que es durà a terme del 14 al 23 de desembre  vol recollir el màxim de joguines noves i de segon ús que estiguin en bon estat i continguin totes les peces.

Els contes, joguines i jocs nous donats es destinaran a Creu Roja Anoia perquè siguin gestionats per l'entitat durant les festes nadalenques, mentre que tot aquell material de segon ús que estigui en bon estat i contingui totes les peces passarà a formar part de l'Espai de joc del Centre Cívic del Pla.

La recollida del material infantil es farà de dilluns a divendres de les 9h fins a les 2h del migdia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament d'Òdena i de també de dilluns a divendres al Centre Cívic del Pla de les 10h del matí fins a les 12h i de les 5 de la tarda a 2/4 de 8h del vespre.

L'activitat solidària està organitzada per l'Ajuntament d'Òdena amb la col·laboració de  Creu Roja Anoia.

Darrera actualització: 15.12.2020 | 07:44