Un acord entre l’Ajuntament d’Òdena i l’empresa LIDL permet la remodelació del carrer Igualada per millorar-hi la mobilitat i la seguretat

Dilluns, 27 de juliol de 2020 a les 00:00

El tram guanyarà voreres, nou accés al supermercat i passos de vianants

L’Ajuntament d’Òdena està duent a terme obres al carrer d’Igualada, que connecta la rotonda de la Masia amb el pont de Can Riba, per millorar-hi la mobilitat i la seguretat i fruit de l’acord entre l’Ajuntament i el grup LIDL, qui assumeix part de les obres que li  permetran donar una millor accessibilitat al seu centre comercial.

Així, les obres que ja van començar el passat mes de juny contemplen la creació d’un tercer carril a la via que permetrà poder accedir també en sentit Igualada al supermercat Lidl. També es guanyaran voreres a banda i banda de la via que permetran circular amb més seguretat en tot el tram, s’ampliarà l’accés al pont de la Ronda Sud i s’hi crearan noves illetes i nous passos de vianants. El tram des del carrer Ronda Oest fins el pla de la Masia guanyarà també un carril bici.

Les obres de reurbanització d’aquesta zona de força trànsit de vianants està previst que acabin a finals d’agost o principis de setembre. Per a l’Ajuntament aquestes obres, molt esperades pels veïns, milloren la connexió urbanística dels barris, i suposen una millora de l’accessibilitat, una major comoditat per als vianants i conductors, i un increment de la seva seguretat.

Darrera actualització: 27.07.2020 | 11:36