"Una cambra pròpia: creació i precarietat", col·loqui amb motiu del 8M a Òdena

Dilluns, 11 de març de 2024 a les 00:00

Anabel Tena, Laia Solé i Marina Camprubí conversen amb motiu del Dia de la Dona

 

Amb motiu del Dia de la Dona (8M), el Centre Fraternal d'Òdena acollirà el col.loqui informal entre amigues "Una cambra pròpia: creació I precarietat". Serà el diumenge 17 de març, de 12 a 14 h, i està organitzat per Anabel Tena, Laia Solé i Marina Camprubí.

Es tracta d'una conversa informal entre amigues sobre aspectes quotidians com la frustració que sovint genera ser artista i/o emprendre projectes creatius, el cansament davant la precarietat, la resistència davant la desmotivació i el bloqueig, així com l’èxtasi quan s'aconsegueix tirar endavant un projecte, o la força de les comunitats o petits espais de resistència, com poden ser les converses.

La iniciativa és basa en l'obra "Una cambra pròpia", de Virginia Woolf. Durant la trobada, es presentarà breument l'obra i l’autora, i se'n farà una reflexió conjunta.

Amb tot, una mirada al passat acompanyada de reflexions i experiències pròpies de l’actualitat. En aquestes reflexions, es pretén parlar a fons sobre com ha avançat la lluita feminista, i quines són les noves dificultats per a la dona artista.

Finalment, s’obrirà la conversa amb el públic i es convidarà a totes les persones presents a un refrigeri per tal que l’intercanvi d’opinions sigui més amè, mentre es fa una preforma construint una cambra pròpia simbòlica.

Per participar-hi, cal inscriure's aquí.

 

Darrera actualització: 11.03.2024 | 16:39