Salutació de l'Alcalde

Presentació alcalde

Us dono la benvinguda a la pàgina web municipal d’Òdena. Aquest és un canal de comunicació fonamental que posa a la vostra disposició tota la informació relativa al nostre municipi, amb l'objectiu de mantenir-nos connectats i informats sobre les notícies d'actualitat, l'agenda d'actes i activitats municipals i de les entitats, els tràmits i gestions, l'espai de transparència, com també informacions que us puguin ser útils.

Aquesta pàgina web vol ser una eina útil i accessible per a tota la ciutadania. Des de l'Ajuntament d’Òdena, apostem fermament per les polítiques digitals i la transparència i, per això, treballem per mantenir els nostres canals actualitzats. A través de la nostra pàgina web trobareu accés a totes les dades públiques i a una àmplia gamma de serveis en línia que podeu realitzar de manera còmoda.

Més enllà de tota la informació que necessiteu, també us oferim l'oportunitat de participar i interactuar amb nosaltres. Creiem en la importància de facilitar la comunicació entre l'administració i els veïns i veïnes, per això us convidem a participar de forma activa amb els vostres suggeriments i propostes, a través del formulari de contacte, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) o el telèfon 93 801 74 34.

Us convido a explorar la nostra pàgina web i a seguir-nos a les xarxes socials de l'Ajuntament (Instagram, Twitter i Facebook).

Jaume Xaus Regordosa

Darrera actualització: 21.07.2023 | 11:13
Darrera actualització: 21.07.2023 | 11:13