Club de lectura INFANTIL

A càrrec de Laura Sánchez - Joves de 5è i 6è

Aquest curs iniciem un nou club de lectura a la Biblioteca adreçat a nens i nenes de 5è i 6è de primària que els agradi la lectura per compartir-la d'una forma dinàmica amb els companys i companyes del club.
Des de la biblioteca us farem recomanacions de llibres, però vosaltres també sereu els protagonistes en moltes sessions presentant les vostres aficions literàries!

Dimecres i divendres de 17:15h a 18:15h
Inici: 06-10-2021
Final: 06-07-2022

Sala d'actes - Biblioteca l'Atzavara
Màxim d'inscrits de 20 persones

Preu: Gratuït

* Cal inscripció prèvia b.odena@diba.cat

Club de lectura INFANTIL

Avís legal

Informació bàsica sobre protecció de dades personals: Gestió de contactes de l’activitat ordinària
Responsable del tractament:  Ajuntament d’Òdena
Finalitat: Organització, planificació, gestió i cobrament de les activitats de cursos i tallers. Informació al respecte // control de l’alumnat dels cursos i de l’assistència dels alumnes a les classes. 
Drets de les persones interessades:  Podeu sol·licitar l’accés, la rectificació, la supressió o la limitació del tractament de les vostres dades. Conforme a l'article 13 de l'RGPD i l'article 11 de l'LOPDGDD, s'informa que en qualsevol moment poden retirar el consentiment del tractament i presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent en el cas d'incompliment del que estableix el RGPD i LOPDGDD. Para contactar amb el delegat de Protecció de Dades, pot enviar un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: dpd.ajodena@diba.cat. Podrá exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació a el tractament de les seves dades personals, mitjançant l'enviament d'un escrit a Servei d'Assistència Municipal i Suport Estratègic - DPD ENS LOCALS. Recinte Mundet. Ed. Migjorn, bloc B, 2a planta. Passeig de la Vall d'Hebron, 171. 08035 Barcelona en els termes i condicions previstos en la pròpia RGPD i LOPDGDD

Darrera actualització: 30.09.2021 | 07:36
Darrera actualització: 30.09.2021 | 07:36