CONFERÈNCIA: “Francesca Bonnemaison, la passió per difondre la cuina”

Dilluns, 29 de maig de 2023 a les 18:30h

Francesca Bonnemaison va dedicar bona part de la seva vida a difondre aspectes sobre la cuina. Va ser pionera a voler-la difondre amb la contractació de cuiners de primera filera com Josep Rondissoni per a l'Escola de la Dona i va fer que es publiquessin llibres en què es difonien les receptes i les tècniques culinàries. Els grans èxits de la cuina catalana com els canelons, el pollastre rostit i les coques de Sant Joan, es van ensenyar a fer gràcies al mecenatge de Francesca Bonnemaison.

A càrrec de Trinitat Gilbert, llicenciada en Periodisme i en Filologia Catalana. Docent de Periodisme a la UPF i de Comunicació gastronòmica a la UB-Cett. Periodista especialitzada en gastronomia i educació al diari ARA.

Carrer Guixera, 8 - 08711 Òdena - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Directora: Eva Xaver Junyent
Telèfon: 93 700 66 30
Adreça electrònica: b.odena@diba.cat
Horari:  
Hivern
De dilluns a divendres de 15:30h a 20:00h
Dimarts, dimecres i dissabte de 10h a 13h
Estiu:
De dilluns a divendres de 15:30h a 20:00h
Dimecres de 10:00h a 13:00h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.04.2023 | 08:47