L’Ajuntament d’Òdena cancel·la la Fira de les Dones i l’intercanvi a Odenas com a mesura preventiva davant el coronavirus

Dimecres, 11 de març de 2020 a les 00:00

Davant les noves mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya per evitar la propagació i el contagi pel #coronavirus, entre elles la suspensió de les activitats col·lectives superiors a 1.000 persones en espais oberts o tancats, l'ajuntament ha suspès la celebració prevista per aquest diumenge 15 de març de la Fira de les Dones, emplaçant-la a la primavera.

També com a mesura preventiva s’ha anul·lat el viatge d’intercanvi a Odenas, ciutat agermanada amb el municipi d’Òdena, previst per Setmana Santa.

Així seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat, l’ajuntament d’Òdena també insta a les entitats, associacions i clubs a prendre les mesures de prevenció i suspendre totes les activitats organitzades que siguin prescindibles i es puguin postposar.

L’Ajuntament d’Òdena llança un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i es recomana seguir les informacions dels canals oficials i no difondre informacions falses o no contrastades. En cas de dubte, es pot trucar al telèfon 061 Salut Respon o consultar  http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 11:49