El butlletí municipal d'informació de març ja es pot consultar online

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 14:20

L'Ajuntament ha editat un nou butlletí municipal amb l'objectiu d'informar els odenencs i odenenques sobre les accions de govern de l'Ajuntament però també sobre diferents temes del municipi. 

En aquesta ocasió el butlletí, previst que s'editi tres vegades a l'any; desembre, març i juny, va arribar la setmana passada a l'Ajuntament, fet pel qual no podrà ser distribuït ara a les cases davant l’episodi de confinament en la que ens trobem. El repartiment es farà després d'aquesta situació d'excepcionalitat i quan es puguin reprendre els serveis amb normalitat.

Així, en aquest número que es pot consultar a la web de l'ajuntament odena.cat, el Butlletí municipal d'informació d'Òdena explica alguns dels principals actes i esdeveniments que han tingut lloc als diferents nuclis del municipi en els darrers mesos. La celebració del Dia de les Dones, Carnaval i la Fira de la Baronia però també la transformació de l'escola Castell d'Òdena en institut-escola, o les inversions previstes en el pressupost municipal d'enguany. També recull informació sobre la Comissió de Joves i Odenas, el municipi amb qui estem agermanats.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 11:30