S’amplien les mesures preventives contra l’expansió del Coronavirus a Igualada, Jorba, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí

Dijous, 12 de març de 2020 a les 14:47

Els alcaldes d’Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Òdena i Jorba han anunciat aquest migdia les següents mesures per prevenir l’expansió del Coronavirus i que s’afegeixen a les que ja s’han posat en pràctica avui:

 1. Decretar la suspensió del mercat ambulant i aplicar control d'accessos per evitar acumulacions al mercat interior
 2. Mantenir banc aliments obert, atès que es tracta d’un servei bàsic.
 3. Extremar mesures en relació als centres de dia i residencies
  • L’Hospital de dia Sant Jordi d’Igualada suspèn la seva activitat.
  • El Centre de dia Pare Vilaseca i Centre de dia Montserrat, a Igualada, i el Centre de dia Mar i Cel, a Piera, tanquen parcialment i només atendran casos imprescindibles.
  • La Residència Pare Vilaseca manté la suspensió de totes les activitats que impliquen la presència de persones externes, i restringeix les visites, que només s’admetran en casos de màxima urgència.
  • Als pisos tutelats per a la gent gran  s’anul·len les activitats de grup i aquelles que inclouen persones externes, i es demana als residents que restringeixin les seves sortides a l’exterior i les visites que no siguin imprescindibles.
  • El SAD (Servei d’Atenció a Domicili) a Igualada i comarca de l’Anoia es restringeix als casos que siguin imprescindibles.
 4. Decretar suspensió de La Mostra, que s’havia de celebrar a Igualada del 26 al 29 de març
 5. Decretar el tancament aeròdrom Igualada-Òdena
 6. Demà se suspendrà el servei busos interurbans entre els municipis de la Conca d’Òdena
Darrera actualització: 25.09.2020 | 11:48