Actuació de millora i condicionament del Centre Cívic del Pla d’Òdena per acollir les activitats

Divendres, 9 d'octubre de 2020 a les 09:50

El Centre Cívic del Pla d’Òdena s’ha vist reorganitzat aquests darrers dies per poder acollir les activitats ofertes per l’ajuntament i que es realitzaran al llarg del curs 20-21.

La situació de la pandèmia que estem vivim amb les mesures de seguretat i prevenció que requereix el moment han portat a l’Ajuntament a habilitar nous espais i fer millores en les instal·lacions del centre cívic del pla d’Òdena.

Així, la brigada municipal ha estat treballant aquestes darreres setmanes per tal d’habilitar la segona planta de l’edifici on fins ara hi  havia dues sales, una aula TIC i una aula polivalent. Entre les obres realitzades s’ha tirat les parets i s’ha agafat part del passadís per tal de fer un únic espai de 36m2.  En aquest nou espai es realitzaran els cursos culturals per gent gran i activitats juvenils.

La nova sala disposa de taules, cadires i pissarra per tal d’impartir classes. A més, també disposa d’ordinadors amb connexió a Internet per fer consultes de dilluns a divendres en horari de matí i tarda.

D’aquesta manera l’Ajuntament augmenta les mesures de protecció tant dels treballadors municipals com de la ciutadania.

Darrera actualització: 09.10.2020 | 09:57