Arrenca l'Escola d'Estiu d'Òdena amb la història com a centre d'interès

Dissabte, 4 de juliol de 2020 a les 00:00

El casal segueix totes les mesures de seguretat i higiene establertes per la Generalitat

Aquesta setmana ha començat l'Escola d'Estiu d'Òdena en dues ubicacions: l'Escola Castell d'Òdena al nucli i la Llar d'infants Avió de paper al Pla d'Òdena. S'allargarà fins el 7 d'agost amb un horari de 8 a 14 h, amb una hora, de 9 a 10 h, dedicada a l'estudi. Compta amb 98 infants, 18 monitors i 1 coordinadora.

El centre d'interès de l'Escola d'Estiu d'aquest any és la història. Al llarg de les sis setmanes els infants i els monitors viatjaran en el temps, des de la prehistòria fins al futur, trobant-se des de dinosaures a robots i descobrint els temps dels egipcis, els grecs, els ibers, els víkings o dels cavallers. També seran testimonis de grans descobriments i invencions, fins a imaginar el futur amb cotxes voladors.

Els monitors del casal han preparat activitats enriquidores i plenes d'aprenentatges per gaudir d'aquest estiu, amb tallers, jocs tradicionals, teatre o excursions per l'entorn, fomentant el coneixement de la natura, l'amistat i la salut. Tot plegat prenent totes les mesures de seguretat i higiene que recomana la Direcció General de Joventut, seguint indicacions del Departament de Salut.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 09:24