Com posicionar millor la nostra web a internet, el nou taller gratuït de la MICOD per comerciants

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 00:00

El 3 de novembre es farà un nou seminari gratuït perquè els establiments comercials puguin fer més visible el seu negoci a internet

Com podem fer que la nostra web estigui més ben posicionada al Google i a la resta de buscadors? Quines estratègies podem fer servir per fer la nostra web més visible? Què són el SEO i el SEM i com els podem aplicar? Són algunes de les respostes que respondrà el taller “Posicionament a internet: fes més visible el teu negoci” que tindrà lloc el dia 3 de novembre.
El seminari l’organitza la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, dins del programa per la digitalització del comerç “Digitalcommerce Conca. La formació és gratuïta i oberta a tots els responsables de comerços, parades de mercat, restaurants o serveis ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).
El curs tindrà lloc el 3 de novembre de 15h a 16.30h i l’impartirà l’enginyer de software Alberto Sánchez, cofundador de Bit-Data i CompraKm.0. Tindrà lloc de manera presencial a la seu d’Ig-Nova Empresa (c/Lleida, 78 d’Igualada), i també es podrà seguir en format virtual. Tant per assistir-hi presencialment com virtualment, cal confirmació prèvia d’assistència a la web micod.cat. Per a més informació es pot contactar amb el correu comerc@micod.cat .


Digitalcommerce Conca
Digitalcommerce Conca és un ambiciós projecte de digitalització del comerç local que s’emmarca en el pla de suport al comerç de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena finançat amb 250.000 euros per la Diputació de Barcelona. El projecte ajuda de manera personalitzada a quaranta comerços a digitalitzar-se, i també ofereix cada mes seminaris grupals de formació transversal en l’àmbit de la comunicació i la digitalització oberts a tots els establiments comercials.

Darrera actualització: 25.10.2021 | 14:23