Crida als balladors i balladores al Ball de Crespelles d’Òdena

Dimarts, 16 d'abril de 2024 a les 00:00

La Confraria del Roser del Ball de Crespelles d´Òdena fa una crida per a motivar als balladors i balladores odenencs a participar al Ball de Crespelles del municipi, que tindrà lloc durant la Festa Major d’Òdena, el dimecres 1 de maig, a la tarda.

L’any 2008 Òdena va recuperar el Ball de Crespelles que, en caire popular, no s’havia ballat des del segle XIX.  Enguany la ballada celebra la seva 17a edició.

Per tal de preparar-la, l’Associació demana a la població que respongui un formulari online, abans del dimecres 24 d’abril: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBaUG2MyBIGl6tsbUZKfp2aM1nXGeDp3008523_cVxx9U4_Q/viewform

Assajos del Ball de Crespelles d’Òdena

Per tal de preparar i aprendre la dansa tradicional del poble d’Òdena, s’han programat uns assajos dimecres 24 d’abril  i dijous 25 d’abril, a les 19’30h, al Parc de La Font; en cas de pluja, s’assajarà al Teatre Centre Unió Agrícola.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Ramon Casanova, Meritxell López  o bé escriure a crespelles@gmail.com

Vestuari del Ball de Crespelles d’Òdena

El vestuari dels balladors i balladores de les Colles Joves i Grans és totalment negre. Els complements ( mantellines, faixes i barretines) de la Colla Jove, aniran a càrrec de l’associació, que els repartirà en préstec a la mateixa plaça,de la mateixa manera que es va fer l’any passat, a tots els joves que ballin el dia 1 de maig.

Els complements ( mantellines, faixes i barretines) de la Colla Gran dels balladors que encara no els tinguin, també seran en préstec. Els balladors de la colla gran que vulguin adquirir els complements, caldrà encarregar-los a l'entitat.

El Ball de Crespelles és organitzat per la Confraria del Roser del Ball de Crespelles d'Òdena, amb el suport de l´Ajuntament d´Òdena, i serà una de les activitats incloses a la Festa Major.

 

Darrera actualització: 16.04.2024 | 16:48