El barri de la Font d'Òdena va celebrar la seva la Festa Major

Divendres, 15 de de juliol de 2022 a les 07:45

La festa veïnal arribava a la 30a edició

El passat cap de setmana, del 8 al 10 de juliol, va celebrar-se, arribant a la 30a edició, la Festa del barri de la Font, que es va recuperar després de dos anys d'aturada per la Covid.

La 30a edició va arribar amb més activitat que mai per celebrar l'efemèride. El programa va començar divendres amb la botifarrada popular i seguidament va tenir lloc la disco mòbil.
Dissabte l'activitat no va parar i es va dur a terme un taller de manualitats, la 3a cercavila Konkamulla + Kokatrons, el sopar de germanor i el concert amb el grup de versions D-Covers.
Diumenge per acabar de gaudir de la festa es va poder participar dels inflables, el tradicional vermut, l'humor amb el monòleg de David Sas, l'exhibició de balls a càrrec d'Urban Dance i la banda CCTT de Fàtima que va tancar el darrer dia de festa del barri de la Font.

El president i la Junta de l'Associació de veïns i veïnes del barri de la Font es mostren molt satisfets per la bona participació que van tenir tots els actes, en especial la botifarrada que va reunir unes 370 persones, els inflables per la canalla amb la festa de l'escuma i el tradicional vermut en el qual hi van participar més de 200 veïns i veïnes. L'associació agraeix la participació i col·laboració de tothom en els diferents actes.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 08:13

Imatges

Festa Barri la Font 2022 Festa Barri la Font 2022 Festa Barri la Font 2022