El Barri de La Font repeteix èxit en la seva la Festa

Dimecres, 10 de juliol de 2019 a les 00:00

Aquest cap de setmana, el Barri de La Font donava el tret de sortida a l'estiu amb la seva Festa, una data al calendari que els veïns i veïnes ja han integrat com el “Chupinazo” de les vacances d'estiu.

Així, la celebració començava amb el seu plat fort, el divendres amb la botifarrada popular que va reunir a més de 600 persones, tot un èxit (els tiquets s'esgotaren) i després del sopar més gent es va afegir a la festa amb la discoteca mòbil, a càrrec del DJ Frank, qui va punxar els èxits més actuals de l'estiu i va fer ballar al públic fins a les tantes de la matinada.

Dissabte la festa va seguir a les dotze del migdia amb el Concurs de dibuix amb guixos de colors. Els més joves van fer dibuixos a terra i a la vegada, de les onze a les dues hi va haver la Festa de l'aigua amb la Cercavila "Konkamulla" pels carrers Bonavista i La Font. Joves i nens van seguir al grup de batukada Konkatrons i els veïns/es els van remullar amb aigua per mitigar la calor! Aquesta activitat va ser una novetat de l'any passat i l'èxit de participació, tant de les persones que tiren aigua des de les seves finestres com dels joves que demanaven mullar-se, va fer que es tornés a programar i així sigui també l'any que ve.

Com a novetat d'aquest any, dissabte a la nit va haver-hi dos balls: un per a persones més grans amb l'orquestra "Som-hi band"- com és habitual-, i un altre per a no tan grans que portava com a títol "Festa 80'-90'" i que va durar fins a les 4 de la matinada
Diumenge, la jornada va començar a les onze amb la Festa de l'aigua amb dos inflables aquàtics i a partir de dos quarts d'una amb l'inflable "zambullida". El migdia va engegar amb el tradicional vermut popular amb pica-pica per a tothom. A dos quarts de set de la tarda el l'espectacle va venir de la mà de l'activitat "Tú sí que vales show".

L'Associació d'amics i veïns del Barri de la Font, organitzadors, fan una valoració molt positiva de la Festa, sobretot per l'alta participació i encara estan sorpresos de la gent que aconsegueixen convocar a la botifarrada de divendres, molta més que en qualsevol data senyalada del calendari del poble.

Darrera actualització: 10.10.2019 | 11:44