El Cicle de Concerts a les Capelles d'Òdena tanca la sisena edició amb increment de públic en totes les actuacions

Dijous, 24 d'octubre de 2019 a les 19:00

El Cicle de Concerts a les Capelles d'Òdena tanca la sisena edició amb increment de públic en totes les actuacions

Òdena va tancar la 6ª edició dels Cicles de Concerts a les Capelles millorant el nombre d'assistents en tots els concerts, en relació a les passades edicions. Els sis concerts van començar el 10 de maig i l'agenda es van allargar fins el passat 11 d'octubre.

Al llarg de la sisena edició del cicle es va poder assistir a dos concert protagonitzats per cantautors, dos trios van interpretar composicions de música clàssica i dos duets de versions van repassar tan els hits de pop-rock contemporanis, com estàndards de jazz i interpretacions modernes de música clàssica. Tots els concerts es van fer a les 8 del vespre d'un divendres i l'entrada va ser gratuïta.

Harmonics in Caelum, associació organitzadora del cicle va valorar molt positivament l'increment de públic d'aquest any, en el marc d'una activitat que també va posar en valor el patrimoni religiós del municipi amb la ubicació dels sis concerts a les capelles de la Mercè de Can Macià, de Santa Magdalena de l'Espelt i Sant Miquel d'Òdena, tres espais "on l'acústica és molt bona", van assenyalar des de l'organització i on després de cada actuació "es va poder gaudir d'una copa de cava gentilesa de Caves Bohigas", en el marc de la celebració del 90è aniversari de les caves.

Al llarg d'aquesta edició el músic valencià Pau Alabajos i el duet format per Abril i Màrius Montmany hi van actuar com cantautors, el Trio de Flaviols i el Trio Héxié van ser les formacions encarregades d'interpretar el repertori clàssic i els duets Filferro i 22 Duo van oferir versions de clàssics moderns nacionals i internacionals.

Alabajos va presentar Ciutat a cau d'orella, un homenatge personal al poeta Vicent Andrés Estellés en el 25è aniversari de la seva mort. El duet Montmany format per Màrius (guitarra) i Abril Montmany (veu), pare i filla, van repassar les cançons del treball Countdown to meet you, disc enregistrat després que Abril Montmany guanyés fa 5 anys, quan en tenia 11, el concurs Tu cara me suena mini.

El Trio de Flaviols format per Montse Soques, Bernat Castillo i Albert Fontelles van presentar un projecte que recull peces de música clàssica, contemporània i tradicional en el marc d'un projecte que reivindica la presència d'instruments tradicionals. El Trio Héxié format per Oriol Carceller (flauta), Marta Carceller (violí) i Adriana Alsina (viola) van interpretar un repertori centrat en els períodes del barroc i clàssic de la Història de la música.

El duet de versions de pop-rock català Filferro format per Gerard Serratroy i David Repullés van presentar les adaptacions al català de grans clàssics de la història del pop i el rock i després del concert, Caves Bohigas va celebrar el seu 90è aniversari. Finalment, el grup 22 Duo, format per Marina Prades (veu i violí) i Oriol Padrós (veu i guitarra) van versionar des de composicions clàssiques fins a hits pop contemporanis, passant per estàndards de jazz i adaptacions amb instruments electrònics.

Per rebre informació de properes edicions, els interessats poden enviar un mail amb el nom i correu electrònic a info@harmonicsincaelum.cat o trucar al 638342052. També es pot seguir els canals habituals de l’Ajuntament d’Òdena, xarxes i web i el canal de facebook i twitter dels organitzadors  Harmònics in Caelum.

Darrera actualització: 25.10.2019 | 07:42