El cicle Música&Patrimoni sona molt bé a Òdena

Dimarts, 10 de d’agost de 2021 a les 00:00

El cicle Música&Patrimoni sona molt bé a Òdena

 

Durant el mes de juny i juliol ha tingut lloc la 8a edició del cicle de Concerts "Música i Patrimoni" al municipi d'Òdena. Enguany, des de la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Òdena i de la mà d'Harmonics han seguit apostant perquè la cultura arribés a tots els indrets del municipi i la programació ha estat ben variada.

El passat 13 de juny, a l'era del Raval d'Aguilera, el grup 'The Curlies' eren les encarregades d'obrir el cicle. Van seguir-les la 'Raquel Lua' acompanyada a la guitarra per l'Amaia Miranda el 2 de juliol a l'església Verge de la Pau del Pla d'Òdena on aquest duet no va deixar indiferent a ningú. El 9 de juliol va ser el torn de la Núria Admetller a la Terrassa de la Biblioteca Atzavara, una dolça veu com la seva juntament amb les vistes i la posta de sol ens va deixar meravellats a tots. El 23 de juliol al camp de darrere del centre de l'Espelt va ser el torn de 'Red Pèrill' , la banda igualadina capitanejada per Marc Mateu amb un directe inconfusible. I van cloure el cicle "Música i Patrimoni" el 30 de juliol el grup igualadí 'Psychodrome' al parc de la Font on van presentar part del seu nou treball que veurà la llum ben aviat.

L'Ajuntament clou aquest 8è cicle fent una valoració molt positiva quant a assistència i destaca el bon comportament i respecte que tots els assistents han pres seguint les mesures Covid existents en cada moment.

Darrera actualització: 10.08.2021 | 17:53