El Club Gimnàstic Òdena entrega el Trofeu la Vinyala d’Òdena

Divendres, 29 de setembre de 2023 a les 00:00

12 equips de Catalunya i País Basc es van disputar el premi el passat dissabte 23 a Òdena

Aquest dissabte 23, el Club Gimnàstic Òdena, va celebrar el primer torneig de gimnàstica rítmica al municipi: el Trofeu la Vinyala d’Òdena. El torneig , celebrat al Pavelló Mestre Vila Vell, va reunir deu clubs catalans i un de basc, a part del club odenenc amfitrió.

Al torneig es van disputar les categories individual nivell base, premiant les subcategories prebenjamina, benjamina, aleví, infantil, cadet i juvenil nivell base; i la categoria conjunt nivell base, amb les subcategories infantil, cadet i juvenil. Pel que fa al nivell VI i nivell V, es van disputar júnior i sênior; i amb el nivell IV, benjamí, infantil i sènior.

A banda del Club Gimnàstic Òdena, els clubs participants van ser Bitxiak (País Basc),  Club Gimnàstic Catalunya (Sabadell) i Club Rítmica Sabadell, Club Natació Lleida, C.E. L'Ametlla de Mar, C.G.R Figueres, Club Esportiu C.C.R Gavà, Club Rítmica Barcelona Castelldefels, Club Rítmica Levante (Sant Pere de Ribes), Club Rítmica Viladecans i CR La Unió Viladecans, Club Rítmica Xaloc (Sant Carles de la Ràpita) i C.R Miami Platja.

La gimnasta odenenca Jùlia Rubio va quedar tercera en la categoría juvenil base, amb l’exercici de pilota. 

Tant el Club Gimnàstic Òdena com l’Ajuntament d’Òdena estan molt satisfets per l’èxit d’aquesta primera edició, i l’objectiu d'ambdós és consolidar el premi dins la programació esportiva del municipi.  

Darrera actualització: 29.09.2023 | 17:07