El Mercat del Pla d’Òdena celebra aquest diumenge el Carnaval amb disfresses i el sorteig d’una càmera Gopro

Dimarts, 13 de febrer de 2018 a les 00:00

Aquest diumenge, el Mercat del Pla d'Òdena celebrarà el Carnaval amb un sorteig entre totes les persones que es disfressin i es facin una foto al photocall que hi haurà instal·lat a la carpa de l'Ajuntament d'Òdena. Per aquells que no vagin disfressats però vulguin participar, l'organització els facilitarà accessoris perquè puguin ser utilitzats per a poder fer-se la foto. Així el Mercat viurà una jornada diferent amb algunes parades i paradistes decorats per a l'ocasió.

Les persones que participin en el sorteig, hauran d'omplir una butlleta i dipositar-la en una urna. El dilluns 19 de febrer, davant el secretari interventor de l'Ajuntament d'Òdena, es procedirà a fer el sorteig. El nom del guanyador/a es publicarà a les xarxes socials de la corporació odenenca. L'objecte que se sortejarà és una càmera Gopro MRC-FHDPRO amb 2.4 g Remote Control.

L'objectiu de la jornada és compartir amb els veïns i veïnes del Pla d'Òdena i dels municipis del voltant una matinal diferent per a dinamitzar el mercat, a la mateixa vegada que es gaudeix en germanor del Barri del Pla d'Òdena.

El Mercat del Pla d'Òdena va obrir portes per primera vegada el passat mes de juny com a prova pilot, actualment compta amb més de trenta parades i gran fluïdesa de visitants. Cada cop més persones, escullen el Mercat del Pla per anar els diumenges a comprar, però també a esmorzar uns xurros amb xocolata, prendre el vermut en una de les terrassetes o emportar-se el pollastre a l'ast del dinar. L'organització fa una valoració molt positiva i treballa per consolidar aquesta iniciativa i convertir-la en un vertader pol d'atracció d'activitat econòmica i social pel barri.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 16:13

Imatges

Mercat