S'obren les inscripcions per a participar a “Arrels”, la fira de la conciència, respecte i solidaritat

Dijous, 16 de maig de 2019 a les 00:00

El pròxim diumenge 9 de juny tindrà lloc “Arrels, la fira de la primavera”, una mostra de conciència, respecte i solidaritat, organitzada per l'Ajuntament d'Òdena al Mercat del Pla de la Masia. Per aquest motiu, l'organització ha obert les inscripcions per a tots els expositors que vulguin participar i donar a conèixer els seus serveis, productes i/o habilitats a través d'un estand o oferint un taller, xerrada o activitat.

La primavera reflecteix bellesa, renovació i el naixement de tot el que és fresc i nou. Energia, vitalitat i optimisme. Aquesta fira pretén posar l'accent a la consciència. La intenció de potenciar unes maneres de fer que ens permetin a tots gaudir plenament de la nostra vida, conviure amb pau i igualtat i sostenir-nos d'aquest planeta indefinidament.

Fomentar actituds de responsabilitat, respecte i sensibilitat. Reivindicar la necessitat de seguir una alimentació més sana i natural, apartar l'ús de productes químics, tenir cura de la terra i respecte al medi ambient. Consciència de la importància de tenir cura de la nostra salut des d' una perspectiva més natural. Prevenir abans de curar per a un cos, una ment i un esperit en harmonia. Es tracta d'un retorn a l'essència, a la naturalitat. Diversitat, respecte i comprensió. Formar part d'una nova manera d'entendre la solidaritat i el compromís social. Fomentar el reciclatge donant un valor afegit a allò que ja no desitgem. Recuperar les tradicions alimentàries locals, lluitar contra la pèrdua d'interès pels nostres productes i demostrar com les nostres decisions alimentàries tenen una influència en el món. Fer-nos conscients dels riscos que comporta el consum irresponsable i poc conscient. Educar a viure conscientment ajudarà a la humanitat en un futur proper a canviar el curs de la vida.

En aquesta fira tenen cabuda expositors de l'artesania, cultura, productes de proximitat, mercat de la terra, creixement personal, solidaritat, respecte animal, ecologia, teràpies, sostenibilitat, educació… Les persones interessades a participar amb un stand poden contactar amb l'Ajuntament d'Òdena al telf. 93 8017434 o 615623982

Darrera actualització: 16.05.2019 | 17:06