El nucli i el Mercat del Pla organitzen una gran agenda d’activitats en suport a la Marató de TV3

Dimarts, 11 de desembre de 2018 a les 00:00

Amb motiu de la Marató de TV3 que enguany es dedica a la lluita contra el càncer, Òdena ha organitzat un gran grapat d'actes per tal de col·laborar-hi. L'Ajuntament, les entitats, les associacions de veïns i veïnes, l'escola i les llars d'infants, tornen a mobilitzar-se amb l'organització d'activitats per a recollir donatius per la Marató.

Així el tret de sortida el van donar els joves de l'Espai Jove aquest dilluns amb un taller de xapes que vendran diumenge al Mercat del Pla.

L'Escola Castell d'Òdena i les dues llars d'infants també organitzen actes per a col·laborar amb la Marató. Així, el dijous 13, cada una de les llars farà una cursa de nadons; Els Vailets ho faran al carreró que hi ha entre l'Ajuntament i l'església i arribada al poliesportiu i L'Avió de Paper ho farà a la pista poliesportiva del Pla d'Òdena. L'endemà, l'AMPA de l'Escola Castell d'Òdena organitza un zumba kids i un berenar solidari a l'escola a les cinc de la tarda.

El següent acte serà el dissabte 22 al Centre Cívic del Pla amb l'organització d'una màster class de zumba.

I tot el gruix d'activitats es concentraran diumenge al Mercat del Pla, serà una matinal farcida d'actes per a tots els gustos i les edats. Així, hi haurà una batukada amb el Konkatrons, una exhibició i classe oberta de country amb el grup Òdena Country, danses de la màgica Índia amb Bollywood d'Òdena, exhibició de l'escola de dansa urbana Urban Essence, màster class de zumba a càrrec de Rocío Olmedo, jam de swing amb Swing Anoia, tallers de dibuixos per Kimo-kap, taller de creativitat per les Dones dels Dilluns, tallers infantils del Fòrum de Dones d'Òdena, taller de bellesa i auto maquillatge Mary Kay, tallers infantils i pintacares a càrrec de l'Ajuntament, parada solidària 7 Vides, sortejos, tastets... I també hi haurà un arbre dels desitjos per escriure en un paper el teu somni i penjar-lo d'una branca.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 12:28

Imatges

Marató 2015