El projecte Creix revalida l’èxit en la seva 11a edició

Dilluns, 3 de de gener de 2022 a les 00:00

L'11a edició del Projecte CREIX que organitza l'Ajuntament d'Òdena ha tingut lloc del mes d'octubre al desembre. Aquesta vegada s'ha adreçat a joves d'entre 12 i 14 anys, alguns dels quals ja havien participat en edicions anteriors. Ha estat un grup molt divers, amb joves provinents d'instituts i municipis diferents, cosa que ha aportat riquesa al grup i a la dinàmica d'aquest.

Com en altres edicions, els joves han estat els qui han triat les temàtiques per treballar. Han parlat de comunicació, gestió de les emocions, bullying, resolució de conflictes familiars, habilitats socials, futur, sexualitat i identitat de gènere, salut mental i autolesions, comunicació entre persones o pantalles i addicció. En aquesta edició s'han incorporat el taller de pantalles i XXSS; i taller d'autoestima i imatge corporal del catàleg d'activitats d'educació per la salut 2021 que ofereix Diputació de Barcelona.

El Projecte CREIX és una activitat psicoeducativa conduïda per la psicòloga, Arianda Prat i dirigit pel Centre Avancem d'Òdena i que promou l'educació emocional i personal. CREIX promou un espai en què els joves es poden expressar lliurement, intercanviar punts de vista amb altres companys sobre els temes que més els hi interessen i treballar l'autoconeixement i la mateixa identitat, a través d'activitats vivencials i dinàmiques.
 

Darrera actualització: 03.01.2022 | 11:13