Es convoca un concurs de dibuix per al cartell de la seva Festa Major

Dijous, 14 de febrer de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament, des del departament de Joventut, ha convocat un any més el concurs de dibuix per a confeccionar el cartell de la seva Festa Major. Així el municipi fa una crida a participar-hi a tots els i les joves a partir de 12 anys fins a 20 anys.

Cada participant podrà presentar una única obra, les obres presentades hauran de ser originals i inèdites, les mides d'aquestes obres hauran de ser de DIN-A3, els cartells hauran de realitzar-se en sentit vertical, es podrà utilitzar qualsevol tècnica de dibuix o pintura, mixta, muntatge fotogràfic, o disseny digital. El tema del cartell haurà d'estar relacionat amb la Festa Major d'Òdena, cal que figuri al cartell el títol de Festa Major d'Òdena de 2019, els cartells hauran de ser presentats sense signar, al darrera dels cartells s'hi adherirà un sobre dins el qual, en un paper, s'hi faran constar el nom, cognoms, adreça, telèfon de l'autor o l'autora i l'edat, els cartells es presentaran als espais joves del Pla d'Òdena, carrer Unió, 2 o d'Òdena, Av. Manresa, 103, com a màxim fins al dia 22 de març de 2019.

D'entre les obres presentades, es triarà el cartell guanyador, el qual podrà ser publicat en el programa de la Festa Major d'enguany i dotat amb un únic premi de 120 euros. Aquesta elecció la farà un Jurat qualificat a determinar. Restarà dins el criteri del jurat que es pugui utilitzar el cartell premiat com a símbol i imatge de les festes que es celebrin.


 

Darrera actualització: 27.02.2019 | 16:14

Imatges

Festa Major